top of page
bemotion copy_edited.png

Riitta Koukkari

Perustin yritykseni vuonna 2008.

Bemotion merkitsee liikettä (Be motion), jonka tunnemme ja myös tunnetta, jonka tunnemme kehossamme (Be emotion). 

 Ennen yritykseni perustamista kilpailin 11 vuotta fitnessurheilussa saavuttaen myös menestystä.

Minulla on kaksi suomenmestaruutta sekä Kike Elomaa Fitness Classicin voitto. Edustin Suomea useaan otteeseen ulkomailla  euroopanmestaruus- ja maailmanmestaruuskilpailuissa. Kilpailin myös ensimmäisenä suomalaisena kilpailijana  Arnold Schwarzeneggerin järjestämässä Ms. Fitness World kutsukilpailussa Yhdysvalloissa.

 Työskentelin samalla personal trainerina lahtelaisessa Gym1 kuntokeskuksessa kohdaten paljon erilaisia ihmisiä. 

Huomasin niin urheilu-urallani kuin ihmisten kanssa työskennellessäni, ettei onnistuminen ole kiinni pelkästään kovasta työstä. Myös mielemme, niin tietoinen mieli kuin alitajuntakin vaikuttavat merkittävästi suoritukseemme. Huippusuoritukseen tarvitaan useita tekijöitä.

 Kouluttauduin myös erilaisten ryhmäliikuntatuntien ohjaajaksi, joista rakkaimmiksi lopulta muodostui tanssi, pilates ja jooga.

 

Myöhemmin kouluttauduttuani NLP kouluttajaksi ja rentoutus- ja suggestio-ohjaajaksi aloin ohjata myös mindfulnessia, johon sain koulutuksen sen hetkisessä toimipaikassani Fressillä.

 Intohimoinen kiinnostukseni aivojen ja ihmismielen toimintaan oli itselleni lopulta kuin sulkeutuvan ympyrän viimeinen kaarre. Aivojen toiminta vaikuttaa niin kehoon kuin mieleen, mutta tämä toimii myös toisinpäin. Keho (kehon tila) ja mieli (ajattelu) vaikuttavat aivojemme toimintaan. Aivojemme toiminta tunteiden synnyssä sai minut lopulta ymmärtämään myös, miksi ihminen toimii niin kuin toimii ja että jopa  täysin järjettömältä vaikuttavan käytöksenkin alla piilee aina positiivinen tarkoitus. Ihminen pyrkii selviytymään elämässä.

Kun ymmärrämme, että kyse on selvitymisstrategiasta on selvää, etteivät perinteiset keinot toimi, kun on kyse erilaisten asioiden tavoittelemisesta, työn tehokkuudesta, hyvinvoinnista ja erityisesti terveydestä. 

​​

Ohjaan itse edelleen pilatesta, joogaa ja mindfulnessia, etänä ja lähiopetuksena.

Teen myös personal trainer palveluja sekä mentaalivalmennusta ja myös luennoin .

Joskus voi tulla tunne, että haluaa kysyä lisää. Ole hyvä ja soita! Olen kova juttelemaan näistä asioista ;)

040 5564 549

bottom of page