you.png
 
Näin osallistut tunneille Zoomissa - tällä hetkellä ohjelmassa olevat tunnit.
Pilates, mindfulness ja jooga lisäävät elinvoimaa ja elämäniloa!
Flow jooga kesätauko

2 Maksa tunti tai tunnit (10 kertaa) joko verkkokaupassa tai Holvi tilille (maksutiedot). Kesän tunnit Mukkulassa voi maksaa myös käteisellä paikan päällä. Myös Mobile pay käy.

3 Ilmoittaudu etätunnille saadaksesi salasanan tunnille(kesällä vuorokautta ennen) bemotionriitta@gmailcom. 

4 Pääset tunneille näistä linkeistä:

5 Voit osallistua Zoomin kautta välitetyille tunneille joko tietokoneelle tai mobiililaitteille saatavilla olevalla ohjelmalla tai selaimella. Seuraa linkin ohjeita rohkeasti. Autan tarvittaessa. Laita WhatsApp viesti (040 5564 549).

6 Kun menet linkkiin, syötä salasana, jonka saat ilmoittautuessasi tunnille. Kesällä ilmoittaudu etätunnille vuorakautta aeimmin. vähintää Poikkeuksena Flow jooga ja torstai-aamun pilates, joissa  sinua pyydetään  antamaan salasana, jonka saat minulta, kun ilmoitat itsesi  tunnille . Nähdään siellä!

7 Jos tietokoneessasi on mikrofoni, voit kysyä asioita ohjaajalta viemällä hiiren tai sormen näytön vasempaan alareunaan. Näkyviin tulee mikrofonikuvake. Poista punainen viiva sen päältä klikkaamalla. Äänesi tulee kuuluviin. Kun olet kysynyt kysymyksesi, klikkaa kuvaketta uudelleen. Näin mykistät äänen.

8 Samalla tavoin toimii myös videokuvake. Jos et halua näkyä tunnilla, anna punaisen viivan olla videokuvakkeen päällä. Sinun ei tarvitse näkyä eikä kuulua tunnilla, jos et itse halua.

Laita viestiä, jos on ongelmia tai muuta kysyttävää! bemotionriitta@gmail.com tai 040 5564 549