Kuva.jpg
Bemotion Riitta Koukkari / Minun tarinani

Fitness MM Brno 2002

Vapaaohjelma

Fitness SM Lahti

2003

Vapaaohjelma

Matrix 

you.png

 Perustin yritykseni vuonna 2008.

Bemotion merkitsee liikettä (Be motion), jonka tunnemme ja myös tunnetta, jonka tunnemme kehossamme (Be emotion). 

 Ennen yritykseni perustamista kilpailin 11 vuotta fitnessurheilussa saavuttaen myös menestystä.

Minulla on kaksi suomenmestaruutta sekä Kike Elomaa Fitness Classicin voitto. Edustin Suomea useaan otteeseen ulkomailla  euroopanmestaruus- ja maailmanmestaruuskilpailuissa. Kilpailin myös ensimmäisenä suomalaisena kilpailijana  Arnold Schwarzeneggerin järjestämässä Ms. Fitness World kutsukilpailussa Yhdysvalloissa.

 Työskentelin samalla personal trainerina lahtelaisessa Gym1 kuntokeskuksessa kohdaten paljon erilaisia ihmisiä. 

Huomasin niin urheilu-urallani kuin ihmisten kanssa työskennellessäni, ettei onnistuminen ole kiinni pelkästään kovasta työstä. Myös mielemme, niin tietoinen mieli kuin alitajuntakin vaikuttavat merkittävästi suoritukseemme. Huippusuoritukseen tarvitaan useita tekijöitä.

 Kouluttauduin myös erilaisten ryhmäliikuntatuntien ohjaajaksi, joista rakkaimmiksi lopulta muodostui tanssi, pilates ja jooga. Myöhemmin kouluttauduttuani NLP kouluttajaksi ja rentoutus- ja suggestio-ohjaajaksi aloin ohjata myös mindfulnessia, johon sain koulutuksen sen hetkisessä toimipaikassani Fressillä.

 Intohimoinen kiinnostukseni aivojen ja ihmismielen toimintaan oli itselleni lopulta kuin sulkeutuvan ympyrän viimeinen kaarre. Aivojen toiminta vaikuttaa niin kehoon kuin mieleen, mutta tämä toimii myös toisinpäin. Keho (kehon tila) ja mieli (ajattelu) vaikuttavat aivojemme toimintaan. Aivojemme toiminta tunteiden synnyssä sai minut lopulta ymmärtämään myös, miksi ihminen toimii niin kuin toimii ja että jopa  täysin järjettömältä vaikuttavan käytöksenkin alla piilee

aina positiivinen tarkoitus. Ihminen pyrkii selviytymään elämässä.

Kun ymmärrämme, että kyse on selvitymisstrategiasta on selvää, etteivät perinteiset keinot toimi, kun on kyse erilaisten asioiden tavoittelemisesta, työn tehokkuudesta ja erityisesti terveydestä

Ohjaan pilatesta, joogaa ja mindfulnessia livenä / etänä.

Teen mentaalivalmennusta ja myös luennoin.

Jos haluat tietää enemmän Ota yhteyttä!​​